Tűs mezoterápia

Forradalmian új mikrotűs rendszer, hatékony megoldás a feszes, szép és fiatal bőrért!


Napjaink egyik legnépszerűbb kezelése a kollagén indukciós terápia, mely a kozmetika és a bőrgyógyászat határterületén mozgó beavatkozás. Segítségével látványos eredmény érhető el.

A keverhető hatóanyagoknak köszönhetően össze tudjuk állítani a vendég igényének és problémájának megfelelő hatóanyag kombinációkat. Ezenkívül koktéljaink hatóanyag-kombinációja célzottan egy bizonyos kozmetikai problémára nyújt megoldást. Többek között: hidratálás, ránctalanítás, túlzott faggyútermelődés, aknés bőr, pigment rendellenességek, akár már mélyebb ráncok halványítása izmot bénító toxinok nélkül. Kezelés során a tű méretétől függően, a hámrétegeben, vagy az irharétegben jönnek létre az apró lyukacskák és csatornák, melyek ideiglenesen áttörik a bőr védő rétegét,  így könnyítve a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.  A Mezopen önmagában is hatásos eljárás, hiszen az irharétegben létrejött lyukacskákat, az ott található fibrocyták, vagyis a kötőszövetet termelő sejtek, azonnal elkezdik kollagénnel gyógyítani. Ezért is nevezik ezt az eljárást kollagén indukciós terápiának. Megfelelő hatóanyagok hozzáadásával az eredményt nagy mértékben tudjuk fokozni és gyorsítani.


Hydrofacial/H2O/ kezelés

A Hydrofacial/H2O/ hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a mélytisztítást és a dermabráziós eljárásokat, ráadásul a készülék mikroporlasztásos hatóanyag bejuttatási technológiája új szolgáltatási terület beiktatást is biztosít az esztétikai intézmények számára.

A készülék a kristályos vagy gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként speciálisan erre a célra kifejlesztett folyadékot és vákuumot alkalmaz a bőr megfelelően intenzív, mélytisztító hatású előkészítésére, illetve egy külön funkcióban - egyénre szabható – hatóanyag, illetve micro+ hyaluronsav feltöltésére. A folyadék mennyisége és a vákuum erőssége aktuális bőrállapotnak megfelelően szabályozható.

A kezelőfej kiképzése lehetővé tette, hogy az abrázió következtében leváló hámsejteket a folyadék magával vigye egy erre alkalmas gyűjtőtartályba. Az eredmény: makulátlanul tiszta, intenzíven hidratált és intenzív hatóanyag-koncentrátumokkal kezelt bőr. Az alkalmazott wasser-vákuum következménye a szövetek anyagcseréjének, a vérkeringésnek és a nyirokáramlásnak az aktívabbá tétele is.

A Hydrofacial/H2O/ hidrodermabráziós technológia és a spirálistól a szemcsésig kialakított egyedi fejek lehetővé teszik a maximálisan kontrol alatt tartott alkalmazást.
A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra, a túlkoptatás esetleges mellékhatásai teljesen kiküszöbölődnek. Nincs bőrirritáció a koptatás mindig egyenletes és kontrollált.
A kezelés hatására a hatóanyag felszívódó képesség javul, fokozódik a sejtek regenerálódása és az alkalmazott folyadékoknak köszönhetően csökken a ráncok mélysége, rugalmasabbá válik a bőr, mely így jelentősen hatással lesz az arc kontúrosabbá tételére.

Különleges peeling rendszer az egyedülálló kezelési eredményekért.

A dermaceutical intenzív hatóanyag rendszerei katalizátorként hatnak a bőrön, felgyorsítják a bőrsejtek regenerálódását és úgy működnek, mint egy önálló bőrfiatalító rendszer. Használatuk következtében az új bőrsejtek gyorsabban jelennek meg, a bőr általános megjelenése érezhetően fiatalabb, simább, tisztább lesz. A kialakuló bőrhibákat idejében visszaszorítják vagy eltávolítják, és enyhítik az epidermikus ráncok mélységét.Bipoláris RF

A rádiófrekvenciás kezelés népszerűségét szemmel látható eredményességén túl annak köszönheti, hogy fájdalommentesen és mellékhatások nélkül alkalmazható. Az eljárás alkalmazásának első számú területe ma különösen a bőrfiatalítás, a bőrmegújítás és a ráncok mérséklése.

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás hullámok energiája a készülék működése közben mozgási energiává alakul. A pólusok által kibocsátott elektromágneses impulzusok hatására a szöveteket alkotó molekulák egymáshoz ütköznek, ami hőenergia keletkezésével jár. A rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne és égési sérüléseket szenvedne. Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50–60 ºC-osra melegszik fel, a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 39-40 ºC-os lesz.

Hatásai:

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.
Azonnal látható feszesítő hatás, arckontúr javulás: a kollagén rostok átmérője a hő hatására vastagabb lesz, de hosszuk csökken, a kollagén rostok tehát összehúzódnak.
Hosszú távú hatás: a bőr irha rétegét érő hő hatás stimulálólag hat az új kollagén- és elasztin rostok képzésére. Az új rostok képződése a kezelés után körülbelül 3 hónapig tart. Ez idő alatt a bőr folyamatosan töltődik fel, feszesedik.

A kezelés előnyei:

Fájdalom-és sérülésmentes
A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik
A bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik
A ráncok, a szem alatti sötét karikák és szarkalábak finomodnak
Kezelhető az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is.
Zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttesen érvényesül (toka)
Relaxáló, nyugtató hatású

A kezelést kúraszerűen érdemes végezni 4-8 alkalommal, heti rendszerességgel, majd havonta 1 fenntartó kezelés ajánlott.

Ellenjavallat: terhesség, pacemaker, pajzsmirigy betegség, tetoválás, bőrrák, fertőzés, bőrgyulladás, rozacea, epilepszia, autoimmun betegség, roaccutane kezelés, diabetes, keloid, vérzékenység, trombózis hajlam.


Hidrodermabrázió

A hydroabráziós készülék segítségével a felső bőrréteg frissíthető fel oly módon, hogy az ultrahangos nagy frekvenciával rezgő fémlap letolja az elé kerülő elhalt hámsejteket és felpuhítja a bőrt.

Hámlasztás és hidratálás egy készülékkel

A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, papírvékonyságú vagy megvastagodott bőr.

Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporalizált víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínre.

A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a hydroabrázió a legbiztonságosabb, és minden bőrtípusnak megfelelően alkalmazható  módszer a bőrfunkciók javítására.

A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.

Eltávolítja az elhalt szarusejteket, egyenetlenségeket, foltokat, egyenletessé varázsolja a bőrfelszínt, miközben a víz gondoskodik a bőr természetes hidratációjáról. A vízsugár felgyorsítja a nyirok keringést, a salakanyagok elszállítását, fokozza a mikro keringést a bőrben. Ennek köszönhetően javul a bőrlégzés, könnyebben szívódnak fel a hatóanyagok.

Nagy előnye még, hogy nyáron is alkalmazható, hiszen ez a kíméletes, de hatékony kezelés nem fény érzékenyít.


Ultrahang

Ultrahang – extra hatóanyag bevitel
Az ultrahang 20000 Hz frekvenciával rendelkező hanghullám. A kozmetikában 1MHz és 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, amely 3 illetve 1 cm mélyen tudnak a testbe behatolni, és így nem a bőr, hanem túlnyomórészt jelentősen mélyebb területek nyelik el energiáját.

Kezelés hatása:

A kezelőfejet a szépítendő kontakt felületre helyezve, az ultrahang elnyelődik és a bőr szöveteivel rezonál. Ezáltal mozgásba jönnek a bőr sejtjei, és termikus energiát is fejlesztenek.

A sejt-szintű masszázs elősegíti a sejtanyagcserét, hiszen megnő a sejthártya áteresztő képessége, ami az aktív hatóanyag bejutását is elősegíti.
A felfokozott oxidációs folyamatok és a sejtek megnövekedett oxigén ellátottsága is javítják a sejtek élettevékenységét, nő a sejtek tápanyag és oxigénellátása
Élénkül a nyirokkeringés, a nyirokfolyadék áramlási sebessége, ezáltal elősegítve a lerakodott salakanyagok gyorsabb távozását
Az ultrahang speciális kozmetikai hatása még, hogy normalizálja a bőrben zajló élettani folyamatokat, hatással van a kötőszöveti pH-ra. Ez befolyásolja az enzimek működését, mint például a kollagenáz enzimét, amely a bőr rugalmasságáért, simaságáért felelős kollagén rostokat termeli újra.


Spray gun

A Hydrofacial kezelőgépbe épített kezelő toll biztosítja a hatóanyagok magas nyomáson történő bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelő tollba egyedülálló problémamegoldó dermaceutical® OXYCUTIN hatóanyag család áll rendelkezésünkre. A koncentrátumok a tollba tölthetőek. Az OXYCUTIN ampullák kimagasló koncentrációban tartalmazzák a hyaluronsavat (ráadásul abból is a legjobbat a micro+ hyaluront*) illetve a vitaminokat, az antioxidánsokat és a high-tech prekozmetológiai hatóanyagokat.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!